Klikni za uvećanje mape
Učitavanje mape... logo
Filtriraj

7. Internacionalni festival harmonike – MehFest 2019.

  • slider
  • slider
  • slider
by Ivana Sretenović
април 2, 2019
Category:   Manifestacije

Festival se održava od 12-14. Aprila u zgradi Univerziteta Megatrend, Novi Beograd

Ovogodišnji festival okuplja preko 200 aktivnih učesnika, a očekuje se preko 4000 posetilaca, gostiju.

Posetioci MehFest-a mogu pratiti koncerte, takmičenje u više kategorija, muzičke radionice, pohađati masterclass i ispratiti promociju knjige Dr Ljubomira Lukića: „Konstrukcija i akustika savremene koncertne harmonike“

Značajan broj gostiju iz zemalja regiona (BiH, Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Slovenija) kao i inostranstva (Rusija, Kina, Vijetnam, Litvanija, Belorusija, Ukrajina, Letonija, Italija, Nemačka i dr.) govori o raznovrsnosti muzičkog programa koji će biti dostupan na ovogodišnjem MehFest-u.

Koncert povodom otvaranja festivala, 12. 4. 2019. sa početkom od 19h biće medijski propraćen i sniman od strane Radio Beograda. Nastupaju umetnici iz Nemačke, Andreas i Frank Nebl.

Pozivamo Vas da budete naši gosti i da proširite vest o održavanju ove obrazovno-kulturne manifestacije i eventualno pomognete u njenoj realizaciji, ukoliko ste u mogućnosti.

Raspoloženi smo da Vaš gest ispratimo promocijom u vidu reklame na web sajtu, logotipa u festivalskoj knjižici, isticanjem reklamnog panoa i(li) na drugi prigodan način.

Link sa dosadašnjim reportažama, člancima i gostovanjima:  www.mehfest.rs/mediji.html