Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Apartmani Prestige

Sunčani Breg 6, Zlatibor, Srbija

OPIS

Apartmani „Prestige” se nalaze u mirnoj ulici Sunčani breg, koja je to ime dobila po tome što se nalazi na padini koja je tokom celog dana osunčana. Pored potpunog komfora Apartmane „Prestige” karakteriše veoma udobna i topla atmosfera malog, porodičnog i veoma pažljivo, luksuzno i s ukusom opremanog prostora. Za Vaš prijatan odmor na raspolaganju su komforni i funkcionalni apartmani (sa 1 i 2 odvojene sobe i sa 1 i 2 kupatila, čajnom kuhinjom…).

Gostima je obezbeđen parking prostor, total tv, internet… U sklopu objekta nalazi se i velika zajednička prostorija (sa kaminom i restoranskim delom), za odmor i druženje. Domaćini sa zadovljstvom prihvataju obavezu organizovanja obroka za grupe. Od marta meseca 2009. godine, u Vinoteci Prestige, mogu se organizovati degustacije vina iz čuvenog podruma Radovanović.

Gostima su na raspolaganju deset kompletno opremljenih apartmana (8 apartmana i 2 family room-a). Apartmani sadrže: dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, spavaćom sobom (jedan ili dva francuska ležaja). Family Room sadrži: dve spavaće sobe (francuski ležaj) i dva kupatila. Svaki apartman ima obezbeđeno parking mesto. Postoji veliki broj kombinacija za smeštaj veće grupe gostiju (ukupno 45 ležaja). Mogućnost organizacije seminara, poslovnih sastanaka i sl.

Znamenitosti: Mokra gora, Sirogojno, Ribničko jezero, manastir Uvac, Gostiljski vodopadi, Stopića pećina

Manifestacije: Zlatiborsko leto, Pršutijada, Skokovi sa železničkog mosta, Zavičajni dani Mokre Gore

Kontakt:
+381 31 582533
+381 63 606655
+381 65 6063420
apartmani.prestige@gmail.com


Detalji ponude

Karakteristike ponude

yesparking
yesrestoran
yesWiFi
yeskablovska
yesTV

Agent Notes

Po dogovoru

Dodaj u omiljene