Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Boško Mijailović

2,300 RSD
Gojna Gora bb, Gornji Milanovac, Srbija

OPIS

Domaćinstvo Boška i Danice Mijailovića nalazi se u selu Gojna Gora, na uzvišenju sa kog vam na dohvat ruke izgledaju i Rudnik i Maljen i Suvobor, i Ovčar i Kablar, i Rajac i Jelica. Pod Gojnom Gorom nalazi se varošica Kamenica, sa istoimenom rečicom, sa koje se još uvek može, bez opasnosti po zdravlje, piti voda iz pregršti.
Domaćinstvo raspolaže objektom prve kategorije, namenski građenim za smeštaj gostiju. U prizemlju se nalazi pet soba sa kupatilo, a na spratu ukusno i jednostavno opremljena sala sa trpezarijom, bibliotekom i prostorom za društvene igre. Pored objekta sagrađen je bazen (9,6 x 4,6 m, dubine 1,2 m) napunjen izvorskom vodom, sa svim potrebnim uređajima za kontrolu i prečišćavanje vode. Gosti ga mogu koristiti u letnjem periodu. Bazen je zatvorenog tipa i koriste ga isključivo gosti domaćinstva. Higijena i usluga su na najvišem nivou, hrana domaća i domaćinska, u neograničenim količinama i po izboru gostiju. Domaćini imaju sopstvene voćnjake, livade i pašnjake na kojima se napasa stado ovaca koje poseduju, jato misirki i košnice iz kojih cede najkvalitetniji med. Zato u domaćinstvu Boška Mijailovića možete uvek probati i poneti svojim kućama, domaću rakiju, razne džemove, slatka i sokove i med.
Domaćin i domaćica su ljubazni i predusretljivi, te gostima po želji organizuju izlete do Gornje Dobrinje, rodnog mesta Miloša Obrenovića, etno-sela Koštunići, istorijskog Takova i Ravne Gore, kao i obilazak manastira Ovčarsko-kablarske klisure. Gosti mogu koristiti veliki i novoizgrađen bazen i bicikle za vožnju po ovom predivnom kraju.
Uvećajte zadovoljstvo svog odmora, deleći ga sa nama!

Znamenitosti: Takovo, Savinac, Ravna Gora, Rajac, Suvobor, Ovčarsko-kablarski manastiri, rodna kuća Miloša Obrenovića

Manifestacije: Rakijada, Kosidba na Rajcu, Dani šljiva, Sabor frulaša

Kontakt:
+381 32 846266
+381 63 616374


Detalji ponude

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesbazen

Dodaj u omiljene