Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Capriolo

Salaš 246, Bačka Topola, Srbija

OPIS

Restoran Capriolo se nalazi neposredno na izlazu iz Bačke Topole ka Bečeju i smešten je na predivnom istoimenom salašu u neposrednoj blizini vinarije Brindza. Od Novog Sada je udaljen oko 75 km, a od Subotice 4o km.

Restoran raspolaže i sa smeštajnim kapacitetima udaljeno od buke grada, gde se garantuje miran boravak i opuštanje za posetioce ovog imanja. Gostima su na raspolaganju dvanaest dvokrevetnih soba. Sobe imaju mogućnost dodatnog ležaja. Šest soba se nalaze u lovačkom domu, u jako prijatnom okruženju, a dodatnih šest soba u okviru vinarije i poseduju prostran zajednički dnevni boravak, trpezariju i saunu. Pogodan je za grupe ali i za individualne parove.

Enterijer je izrađen u rustičnom stilu u kombinaciji sa savremenim tehničkim rešenjima. Sobe su klimatizovane, i obezbeđen je neograničen pristup bežičnom internetu. Deo usluge je i korišćenje saune.

Pored restoranskih i pansionskih usluga nudimo i mogućnost organizovanja svadbi, maturskih večeri, rođendana i ostalih porodičnih ili drugih svečanosti.

Kontakt:
+381 24 712055
www.capriolotlu.rs


Detalji ponude

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesrestoran

Dodaj u omiljene