Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Vila Eleni

1,050 RSD
9. vojvođanske brigade 71A, Banja Vrdnik, Srbija

OPIS

Na obroncima Nacionalnog parka Fruška gora nalaze se blagotvorne vazdušne struje i izvor termalne vode koji je poznat po svojim lekovitim svojstvima i po kome je mesto Vrdnik, opština Irig, proglašeno banjom. Iz potrebe da se razvije ova naša banja, a znajući da dosadašnji hotelski kapaciteti nisu dovoljni da svim zainteresovanima pruže smeštaj za odmor i lečenje rodila se ideja za stvaranjem Apartmana Eleni. Blizina velikih gradova, Novi Sad i Beograd, daju ovoj lokaciji poseban značaj zbog sve veće potrebe za vikend odmorom.
Tražite privatni smeštaj visokih standarda? Voleli biste da otputujete na aktivan odmor ili produženi vikend nedaleko od Beograda i Novog Sada? Potrebna vam je višednevna relaksacija u bazenima termalne vode?
Preporučujemo kvalitetnu ishranu u restoranu Mimoza – restoran nacionalne kuhinje, sa mogučnošću rezervacije obroka tj. pansionske ishrane. Restoran Mimoza je udaljen 20m od naših apartmana na ulasku u Banju Vrdnik na zajedničkom trgu.
Pozovite nas da rezervišete svoje noćenje kod nas!
Domaćini porodica Dukić

Znamenitosti: Vrdnička Ravanica, manastiri Krušedol, Hopovo, Grgeteg, Velika Remeta, Staro Hopovo, Mala Remeta, Jazak, jezera Šatrinci, Borkovac i Dobrodol, Srpska čitaonica, Vrdnička kula

Manifestacije: Vidovdanski dani, Dani vina, Bostanijada, Pudarski dani, Patlidžanijada

Kontakt:
+381 22 467027
+381 65 6931235
dukicnatasa@yahoo.co.uk


Detalji ponude

Karakteristike ponude

Agent Notes

Deca do 7 godina -50%

Dodaj u omiljene