Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Etno dom Petaković

800 RSD
Semedraž bb, Gornji Milanovac, Srbija

OPIS

Na 420 metara nadmorske visine, na mestu sa koga se zaista pruža predivan pogled nalazi se domaćinstvo Miloša Petakovića. U sklopu domaćinstva nalaze se 2 kuće apartmanskog tipa. U centralnom delu dvorišta nalazi se tipična šumadijska kuća, sa prostranom terasom, sa koje se pruža pogled od kojeg zastaje dah. Kuća poseduje: jednu trokrevetnu, jednu dvokrevetnu sobu, kupatilo sa tuš kabinom i kompletno opremljenu kuhinju. U okviru domaćinstva nalazi se još jedna kuća koja se nudi gostima. Kuća je prizemnog tipa izrađena od drveta, poseduje: dvokrevetnu sobu, opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i terasu.
Domaćini se bave poljoprivredom, voćarstvom i stočarstvom, pa shodno tome gostima spremaju hranu od sopstvenih proizvoda. Ljubazni i mladi domaćini ugostili su do sada dosta domaćih i stranih gostiju i svi su bili zadovoljni i svake godine ponovo dolaze sa rodbinom i prijateljima da se odmaraju i uživaju u čarima seoskog ambijenta. Takođe nudimo i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja. Reka Dičina nalazi se na samo 1,5 kilometar od nas, pa se rekreativno može pecati, ali i rashladiti. Zato svi oni koji žele da provedu vreme u miru i tišini, da uživaju u lepotama i raznovrsnostima prirode (pašnjaci, šumarci, cvetne livade, izvori, životinjski svet) doživeće ugodan odmor, jer ovde se živi bez žurbe, tako da se svaki gost brzo privikne na takav način života.
Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju gostima.

Znamenitosti: Takovo, Manastir Vraćevšnica, Rudnik, Savinac, Etno selo Koštunići, Rajac

Manifestacije: Serbia World Music Festival, Rakijada, Mudrijada, Milanovački kotlić, Sabor frulaša, Kosidba na Rajcu, Dani šljiva, Kupusijada

Kontakt:
+381 32 5738358
+381 64 1939024
+381 64 4177508


Detalji ponude

Karakteristike ponude

yesograđeno dvorište
yesparking
yesterasa

Agent Notes

Deca do 10 godina gratis

Dodaj u omiljene