Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Kapetanovi vinogradi

1,700 RSD
Selo Topola bb, Topola, Srbija

OPIS

Turističko domaćinstvo Kapetanovi Vinogradi nalazi se u srcu Šumadije, jedan i po kilometar od centra Topole. Prostire se na imanju od 4 hektara na kome je objekat smešten u dolini sa netaknutom prirodom, pored potoka, okružen vinogradima i šumom. Tradicionalno šumadijsko gostoprimstvo i ljubazno osoblje na raspolaganju je svakom našem gostu.
Kapetanovi Vinogradi je novoizgrađen kompleks, sa prelepom baštom koja se nalazi odmah pored potoka Palučki, u senci stoletne šume. Bilo koje doba godine da odaberete, bez daha će Vas ostaviti ambijent netaknute prirode, prijatne hladovine u vreme vrelih letnjih dana, prolećne šumske svežine ili šumadijske zimske idile…
U sklopu domaćinstva nalazi se i restoran moderanog izgleda opremljen po ekološkim standardima kako bi se zaštitila i ostala očuvana priroda u, i oko imanja. Za sve naše ogoste obezbeđen je privatni parking. U restoran možete dovesti svoje kućne ljubimce. Raspolažemo sa dva bungalova koja su ocenjena sa četiri zvezdice u okviru seoskog turizma i nalaze se u neposrednoj blizini restorana. Bungalovi turističkog domaćinstva Kapetanovi Vinogradi su smeštajnog kapaciteta za dve osobe (manji bungalov) i dve osobe sa pomoćnim ležajem (veći bungalov). Ukoliko iznajmite veći bungalov, trećoj osobi koja koristi pomoćni ležaj ne naplaćujemo smeštaj. U fazi završetka je i treći, potpuno nov smeštajni objekat bungalovskog tipa, koji će gostima biti dostupan već u prvoj polovini jula 2013. godine. Cena prenoćista obuhvata noćenje sa doručkom.

I to nije sve što Vam možemo ponuditi – za Vas koji volite nešto aktivniji odmor, na raspolaganju je i naša ergela, pa dane provedene kod nas možete iskoristiti za rekreativno jahanje. One koji nisu vični ovoj veštini jahanju će podučavati naši instruktori.

Za one koji ipak žele “kontakt sa spoljnim svetom” obezbeđen je pristup internentu, koji je naravno besplatan. Možete sa sobom povesti i svoje kućne ljubimce! Već Vam je sigurno jasno, učinili smo sve da se kod nas osećate prijatno, konforno, odmorno, zadovoljno, sito… treba li još nešto?

Znamenitosti: Mauzolej, Karađorđev grad, Kuća Kralja Petra I, Vinogradareva kuća, Orašac, Garaško jezero, Manastir Nikolje, Manastir Voljovača

Manifestacije: Oplenačka berba, Đurđevdanski dani vina i rakije, Slikarska kolonija Lipovac, Marićevića jaruga

Kontakt:
+381 34 532346
+381 63 1555128
nenaferluga@hotmail.com


Detalji ponude

  • Sobe: 3
  • Spavaće sobe: 3
  • Kupatila: 3

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesrestoran
yesdomaće životinje

Agent Notes

Deca do 5 godina gratis.

Dodaj u omiljene