Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Lazarevi konaci

Majdanska 17, Užice, Srbija

OPIS

’’LAZAREVI KONACI’’ čine tri objekta povezana u celovit skup, sva tri objekta su apartmanskog tipa, koji, svaki za sebe čini mini seosko domaćinstvo, opremljeno za smeštaj najrazličitijih kategorija, uz obezbedjene nesmetane privatnosti gostima.
Svi objekti su apartmanskog tipa opremljeni kupatilima, kuhinjama, spavaćim i dnevnim sobama, terasama i kompletnom audio i video opremom. Prednost objedinjavanja svih objekata u ambijentalnu celinu je i mogućnost boravka više porodica/prijatelja, po želji gostiju. Smeštajni kapaciteti omogućavaju ugodan smeštaj za 10 osoba.
Smeštaj gostiju u prelepom ambijentu potpuno očuvane prirode sa velikim brojem i vrstama ptica, na imanju od 5 ha, omogućavaju nesmetan boravak u čistoj prirodi /šetnje, trčanje, planinarenje/, a u zimskom periodu korišćenje padina imanja za skijanje. Veličina i pristojna strana /osunčana/ i položaj imanja omogućavaju gostu neposredni ugodjaj kontakta sa čistom prirodom, sakupljanje šumskih plodova i bilja, kosidba, posmatranje šumskih životinja /srna, zec, veverica, šarenoliki svet ptica i bilja/, kao i domaćih životinja koje uzgajaju seoska domaćinstva.
Deda Lazar, uz koga je odrastao Tadić Milutin, vlasnik ’’Lazarevih konaka’’, utakao mu je ljubav prema starim zanatima, pa ja kod starih majstora usavršio izvorni stolarski i kovački zanat. Ovo retko znanje je spreman preneti na goste u sopstvenim kapacitetima i omogućiti im neposredno učešće u izradi /ili izradu/ suvenira od kovanog gvoždja ili drveta. Tehničku podršku za pružanje ove usluge čini sopstvena, adekvatno opremljena radionica domaćina u neposrednoj blizini objekata u ’’Lazarevim konacima’’.

Kontakt:
+381 31 571104
+381 64 6841018
+381 64 6153082
www.lazarevikonaci.com


Detalji ponude

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking

Dodaj u omiljene