Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Lepenica

1,050 RSD
Ključ bb, Mionica, Srbija

OPIS

Ispod Divčibara, udaljeno 3 km od Mionice i 88 km od Beograda, u pitomoj dolini reke Lepenice nalazi se selo Ključ. Asfaltirani put vodi do uređenog poljoprivrednog gazdinstva „Etno Selo Lepenica“. Svi objekti domaćinstva su adaptirani i opremljeni za udobno korišćenje. Gazdinstvo raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i sa dva apartmana. Sobe imaju svoja zasebna kupatila a na raspolaganju je i zajednička kuhinja kao i zajedničke prostorije za odmor i druženje.
U okolini ovog „raja na zemlji“ nalaze se brojni istorijski i spomenici kulture, prirodne lepote, sportski centri kako za zimske tako i za letnje aktivnosti. Mir, bujna priroda i zdrava hrana su glavni preduslovi za Vaš prijatan i jeftin odmor, a koji Vam gazdinstvo „Lepenica“ nudi.
Na samo pedesetak metara od domaćinstva vijuga reka Lepenica koj sa svojim virovima predstavlja izazov za ljubitelje ribolova. A za ljubitelje kupanja i plivanja na raspolaganju Vam je bazen od 60 metra kvadratnih sa termalnom vodom.
Na trpezi se svakog dana smenjuju tradicionalna srpska jela: pečenje, roštilj, proja , gibanica, riblja čorba, pasulj, domaći kajmak i sir, kao i sveže ubrano povrće. Domaćini organizuju jednodnevne izlete ka atraktivnim lokacijama ovoga kraja: Banja Vrujci, Divčibare, Ravna Gora, Stuganik (rodna kuća vojvode Živojina Mišića).

Uživajte!

Znamenitosti: Banja Ljig, Banja Vrujci, Struganik, Rajac, Ravna Gora, Koštunići, Divčibare

Manifestacije: Mišićevi dani, Kosidba na Rajcu, Zlatni opanak

Kontakt:
+381 14 62304
+381 64 3922296
+381 62 8556631
ljubivoj.tekic@gmail.com


Detalji ponude

  • Sobe: 8
  • Spavaće sobe: 8
  • Kupatila: 8

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesbazen
yesigralište
yeszasebna kupatila
yesposteljina
yespeškiri

Agent Notes

Za decu do 3 godine besplatno, do 7 godina -50%, do 12 godina -30%

Dodaj u omiljene