Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Milomir Bacetić

700 RSD
Kriva Reka bb, Zlatibor, Srbija

OPIS

Domaćinstvo porodice Bacetić nalazi se na podjednakoj udaljenosti od Užica i Zlatibora, na svega 14 kilometara, u selu Kriva Reka. Blizu glavnog puta koji prolazi kroz selo,a ipak ušuškano u svoj krajičak, miran, tih i pogodan za uživanje. Prilaz kući nagoveštava i izgled same kuće; uredno, moderno opremljeno domaćinstvo, sa urednim travnjakom i lepom terasom uklapa se u potpunosti uz kuću koja čini centralni deo imanja. Porodična kuća Bacetića može primiti sedam gostiju, u toku cele godine, u uredne, svetle i prostrane sobe. Zdravu hranu iz sopstvene bašte, domaćica priprema na izvrstan način, ali ako gosti izraze želju da sami spremaju obroke, i ta će želja u ovom domaćinstvu biti ispunjena.
Ljubazni i neposredni domaćini će Vas rado uputiti na prirodne lepote ovog kraja: Stopića pećinu, vodopade u Gostilju, brojna izletišta, obližnje selo Mačkat, čuveno po svojoj goveđoj pršuti, i još mnogo toga. Drvengrad na Mećavniku nije daleko, računajte na 25 minuta vožnje do prelepog arhitektonskog rešenja vizije srpskog sela nekada i sada, gospodina Emira Kusturice.
Ni u ovom prikazu ponude zlatiborskih domaćinstava, ne smemo izostaviti ljubaznost i gostoprimstvo vrednih domaćina. Dajemo Vam toplu preporuku za boravak u ovom domaćinstvu. Dođite i uverite se u naše reči, ima ovde još mnogo toga zanimljivog, a i mudrih glava, čije će Vam reči možda nekada pomoći da na život i svet gledate vedrijim očima.

Znamenitosti: Mokra Gora, Sirogojno, Stopića pećina

Manifestacije: Skokovi sa železničkog mosta, Pršutijada, Zlatiborsko leto, Zavičajni dani Mokre Gore

Kontakt:
+381 31 835704
+381 64 0338325


Detalji ponude

  • Sobe: 2
  • Spavaće sobe: 2
  • Kupatila: 2

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesposteljina
yespeškiri

Dodaj u omiljene