Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Pansioni Crvendać

2,050 RSD
Biljske Satnije 5, Bilje, Osijek, Hrvatska

OPIS

“Crvendać” je s puno ljubavi uređena crvena kuća koja se nalazi u Baranji, na istoku Hrvatske, 5 km severno od Osijeka u samom krilu svetski poznatog Parka prirode Kopački rit.

Pansion “Crvendać” nudi ambijent u kojem ćete udobno i mirno spavati u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, biti probuđeni cvrkutom ptica i romantičnim zvukovima crkvenih zvona, obilno doručkovati uz mirise davno zaboravljenih domaćih baranjskih specijaliteta. Naš moderni ambijent do detalja je uređen predmetima prošlosti u kojima možete uživati u sadašnjosti i dugo, dugo ih se sećati u budućnosti.

“Crvendać” je svoja vrata gostima otvorio 2002. godine i od tada živi u njihovim uspomenama u 36 zemalja sveta. Naši gosti žive u nama i njihova lica vidimo svaki put kada listamo knjigu utisaka. Poslušajte priče iz života naših baka i prabaka, dedova i pradedova, o istoriji Baranje, naših narodnih običaja, kulture i tradicije.
Kada budete odlazili maha ćemo Vam na pozdrav i već tada ćete shvatiti da ste bogatiji za još jedno ugodno životno iskustvo koje se ne zaboravlja. Toplo Vas pozdravljaju i čekaju Barbara, Marija i Ankica.

Znamenitosti: Osiječka tvrđava, svetilište Gospe od utočišta, Đakovačka katedrala, Muzej Josipa Strossmayera, dvorac Pejačević, dvorac Hilleprand-Mailath, dvorac Prandau-Normann

Manifestacije: Osiječke letnje noći, Đakovački vezovi, Vinkovačke jeseni, Valpovačko leto


Detalji ponude

  • Kupatila: 3

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesograđeno dvorište
yesparking
yeszasebna kupatila
yesposteljina
yespeškiri
yesTV

Dodaj u omiljene