Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Slobodan Gukić

750 RSD
Kriva reka bb, Zlatibor, Srbija

OPIS

Na 15 kilometara od Užica, u selu Kriva Reka nalazi se domaćinstvo Slobodana Gukića, u kome žive tri generacije podjednako vedrih i srdačnih ljudi, spremnih da svojim gostima odmor u ovom prelepom zlatiborskom selu učine nesvakidašnjim i nezaboravnim. Svuda se u ovom domaćinstvu i oko njega oseća dobra i zdrava atmosfera koju stvaraju ovi dobri ljudi, a to ćete osetiti istog trenutka kada otvorite njihovu kapiju.
Smeštajni kapacitet ovog domaćinstva je 6 ležajeva, koji se mogu koristiti i u toku, i van sezone, jer domaćinstvo poseduje centralno grejanje, a gostima su na usluzi sve vrste pansionskh usluga. Obroci se spravljaju od namirnica koje domaćini sami proizvode, tako da možete računati na zdravu hranu u obilnim, pravim domaćinskim obrocima.
Ukoliko želite da izletujete po okolini, na raspolaganju Vam je veliki broj zanimljivih mesta i uređenih izletišta. U centru sela, koje meštani zovu Kotren zimi se održava nekoliko likovnih kolonija, a leti, odnosno 28. juna na Vidovdan – Ćilimijada. Na samo nekoliko minuta vožnje je i selo Mačkat, poznato po goveđoj pršuti, jagnjećem i prasećem pečenju, i tradicionalnoj manifestaciji „Pršutijada“, koja svake godine u januaru okupi veliki broj gostiju iz zemlje i sveta. U toplim letnjim danima preporučuje se poseta otvorenom bazenu koji se nalazi u neposrednoj blizini domaćinstva. A, za sve one kojima više odgovara aktivan odmor, porodica Gukić Vam podjednako stoji na raspolaganju. Možete su priključiti njihovim svakodnevnim obavezama i poljskim radovima u onoj meri u kojoj će to Vama doneti nesvakidašnje zadovoljstvo.
Mi Vam toplo preporučujemo da svoj odmor provedete u ovom divnom domaćinstvu, u koje ćete posle toga, bar svratiti, svaki put kada prođete blizu Krive Reke.

Znamenitosti: Sirogojno, Stopića pećina, Mokra Gora

Manifestacije: Ćilimijada, Pršutijada, Skokovi sa železničkog mosta, Zavičajni dani Mokre Gore

Kontakt:
+381 31 835054
+381 60 0644040


Detalji ponude

  • Sobe: 2
  • Kupatila: 1

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking

Agent Notes

Do 4 godine besplatno, do 7 godina 50%

Dodaj u omiljene