Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Tiganjica

Beogradski put bb, Stajićevo, Srbija

OPIS

Banatsko etno selo „Tiganjica“ sagrađeno je od temelja u lalinskom stilu na način na koji se u davna vremena gradilo. Dočarava posetiocima Banat, način življenja u Banatu i pruža im mogućnost da se bar na tren vrate u prošlost i osete njegove čari.
Banatska kuća trenutno raspolaže sa šest soba, ekonomskim dvorištem u kojem se posetioci mogu isprobati u kuvanju Čobanskog paprikaša, riblje čorbe i to sve uz zvuke banatske tamburice. Svaka soba je unikatna i oslikava davno prošlo vreme. Nameštaj je pažljivo biran,od punog drveta i u etno stilu. Sve sobe i apartmani poseduju svoje kupatilo.
Takođe ispod čuvene banatske kotarke i sušare mogu učestvovati u tradicionalnom svinjokolju. Tu su i štale sa rasnim konjima kao i staze za jahanje. Pored navedenih sadržaja Vaša deca se mogu zabavljati u ograđenom dečijem igralištu prepunom sadržaja uz društvo poni konja.
Banatsko etno selo ‘Tiganjica“ pored svih sadržaja koje nudi posetiocima bavi se i organizacijom bajkovitih venčanja, banketa, seminara, izleta, ekskurzija i ostalih svečanosti.

Kontakt:
+381 23 884-122
+381 64 175 82 96
+381 64 287 88 99
+381 64 12 01 801
restorantrofej@open.telekom.rs


Detalji ponude

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesrestoran
yesigralište
yesposteljina
yesTV
yesklima
yesdomaće životinje

Dodaj u omiljene