Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Vila Bojana

800 RSD
Rudnik bb, Srbija

OPIS

Planina Rudnik, koja dominira Šumadijom, nalazi se sto kilometara južno od Beograda sa najvišim vrhom Velikim Šturcem (1132 m) i devet vrhova preko hiljadu metara. Dobri putni pravci, blizina istorijskih mesta Oplenca i Takova, manastira Vraćevšnice, Nikolja, Voljavče, ovčarsko-kablarskih, kao i banjskih centara, strmo vulkansko uzvišenje Ostrvice, prednosti su Rudniku u izboru konačišta. A ako je Vaš izbor Rudnik, najtoplije Vam možemo reporučiti Vilu Bojana.
Vila Bojana, ušuškana u najlepšem delu Rudnika, Malom Raju, na nadmorskoj visini od 700 metara, nalazi se u neposrednoj blizini hotela, čiji spa centar Vam je na raspolaganju tokom cele godine po veoma povoljnim cenama. Nedaleko od vile su i banka, restoran, pošta i prodavnice, što svakako povećava komfor, ali ništa ne oduzima od prijatnosti odmora.
Vila je novoizgrađena, moderno opremljena i osunčana, sa prostranim dvorištem pogodnim za dečije igre, terasama na kojima je prijatno provoditi vreme i obezbeđenim parking prostorom.
Zbog svojih izvanrednih klimatskih uslova: velika osunčanost tokom godine, vazdušna strujanja, visoka jonizacija vazduha, netaknuta priroda sa mirisom četinara, još 1922. godine Rudnik je bio proglašen za vazdušnu banju. Uređene pešačko-planinske staze, košarkaški, odbojkaški, tereni za mali fudbal, zatvoren bazen, mini ski-staza, omogućavaju rekreativne aktivnosti ljubiteljima aktivnog odmora. Planinarenje i lov na visoku i sitnu divljač su takođe mogućnosti koje Vam nudi ova prelepa planina.
Zato dođite da vidite Rudnik, odmorite su prelepoj Vili Bojana, jer onaj ko jedanput dođe i uživa u lepotama ovog kraja, ponovo se vraća…

Znamenitosti: Ostrvica, Topola, Oplenac, Takovo

Manifestacije: Mudrijada, Riblji kotlić, Kosidba na Rajcu, Sabor frulaša

Kontakt:
+381 32 711954
+381 63 627795
blic@alfagm.net


Detalji ponude

  • Sobe: 5
  • Kupatila: 3

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesroštilj

Agent Notes

Besplatno za decu do 4 godine

Dodaj u omiljene