Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Vila Etna

1,200 RSD
Ugrinovci bb, Gornji Milanovac

OPIS

Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgrađeni turistički kompleks. Pored prostranog restorana, kojeg krasi moderan enterijer i kamin sala, naš kompleks poseduje i luksuzno opremljene sobe, wellness, veliku hidromasažnu (đakuzi) kadu, zatvoreni bazen (sa turbo-jet uređajem) u kojem je temperatura vode minimum 32°C i dva bazena na otvorenom.
Naš veliki Restoran pored tradicionalnih jela (jagnjetina i teletina ispod sača) i roštilja, nudi pravu italijansku kuhinju (paste, grilovane piletine sa različitim prelivima, bifteke…), kao i pice (peć na drva).
Podno grejanje, francuski ležaj, TV, mini bar, kao i “room servis” čine da se gost oseća ugodno u svakoj našoj sobi. Trenutno objekat poseduje dve četvorokrevetne, dve trokrevetne i sedam dvokrevetnih soba, kao i dva velika, šestokrevetna apartmana. Za ljubitelje planine Rudnik nudimo udoban smeštaj.
Naš wellness je jedinstvena oaza koja će vam omogućiti harmoniju duha i tela, kao i potpunu revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. Jedino u našem wellness centru, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu, parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da birate neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.
Vila Etna poseduje veliku letnju baštu koju krasi malo jezero sa vodopadom, kao i posebno odvojenim (intimnim) dvorištem gde se nalaze dva bazena, letnji šank, igraonica na otvorenom (teren za basket, bilijar, sto za stoni tenis, stoni fudbal…), kao i veliki prostor sa ležaljkama za sunčanje.
Ceo centar je pokriven bežicnim Internetom, a gostima je na raspolaganju i naš fax, štampač, skener i fotokopir aparat.
U cenu punog pansiona su pored noćenja i tri obroka, uračunato i korišćenje unutrašnjeg i spoljašnjih bazena.
Termin Wellnessa traje oko 2 (dva) sata i cena je 600.00 po osobi ukoliko ste gost Vile. Gosti koji nisu smešteni u našem objektu, odnosno nisu iznajmili sobu ovakav termin plaćaju 750.00 po osobi.
Korišćenje hidromasažne(đakuzi) kade se naplaćuje 300.00 po osobi (pola sata) za goste Vile, a 400.00 po osobi za goste sa strane.
Vila Etna, apartmani, wellnes, učiniće Vaš boravak nezaboravnim i što je najvažnije oslobodiće Vas stresa.

Znamenitosti: Rudnik, Ostrvica, Topola, Oplenac, Takovo

Manifestacije: Mudrijada, Riblji kotlić, Kosidba na Rajcu

Kontakt:
+381 32 5749254
+381 62 1801617


Detalji ponude

  • Sobe: 13
  • Spavaće sobe: 13
  • Kupatila: 13

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesbazen
yesterasa
yesTV

Dodaj u omiljene