Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Vila Jelena

1,600 RSD
Banja Vrujci bb, Srbija

OPIS

Vila Jelena se nalazi u samom centru banje Vrujci, na 20m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila se nalazi između dva banjska kompleksa, bazena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Kompleks vile ima sopstveni bazen sa termalnom vodom čije je korišćenje uračunato u cenu pansiona, a namenjen je isključivo gostima vile. Bazen je osunčan tokom čitavog dana, a rasveta je zastupljena oko bazena i u samom bazenu tako da pruža i ugođaj noćnog kupanja. Pored vile se nalazi hotel Vrujci sa terenom za fudbal, košarku, tenis i odbojku. Takođe, u blizini je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato. Veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline.

Sobe su prijatnog enterijera, a zaposlene sobarice održavaju visoki nivo higijene. Vila Jelena u svojoj kolekciji poseduje 500 filmova svih žanrova namenjenih deci i odraslima. Za ljubitelje aktivnog odmora preporučujemo vožnju biciklama, a zatim relaksaciju u jakuzzi kadi na mini terasi.

Restoran pansionskog tipa u sklopu vile namenjen je isključivo gostima. U ponudi imamo preko pedeset vrsta jela od kojih većina preferira domaćoj kuhinji zahvaljujući odabiru kvalitetih namirnica. Restoran je otvoren od 07h-23h. Gostima se nudi odabir hrane iz jelovnika kao i mogućnost izbora hrane za naredni dan. U restoranu i na bazenu možete poručiti sva alkoholna i bezalkoholna pića po vrlo pristupačnim cenama. U sklopu restorana možete gledati TV i DVD ili uživati u prijatnom ambijentu uz zabavu i društvene igre. Kompleks vile je ograđen, a u blizini vile nema auto saobraćaja tako da deca imaju mnogobrojne mogućnosti za veliki broj aktivnosti u bezbednom okruženju.

Svi zainteresovani gosti mogu nas kontaktiratii 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, u sezoni i van sezone, tokom cele godine. Zahvaljujemo na poseti!

Znamenitosti: Divčibare, Ravna Gora, Struganik, Ribnička pećina, Koštunići, Petnica

Manifestacije: Mišićevi dani, Kosidba na Rajcu, Zlatni opanak

Kontakt:
+381 64 444 3339
jovana.vrujci@gmail.com


Detalji ponude

  • Sobe: 25
  • Spavaće sobe: 25
  • Kupatila: 25

Karakteristike ponude

yesparking
yesrestoran
yesbazen
yesterasa

Agent Notes

Popust za decu i penzionere

Dodaj u omiljene