Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Vraneša

Vraneša bb, Nova Varoš, Srbija

OPIS

Etno Eko selo Vraneša kao najlepša oaza mira sagradjeno je u četinarskoj šumi koja se prostire ka Zlatarskom jezeru na nadmorskoj visini od 943 m. Staze zdravlja vas vode do vidikovca sa kog pogled na Radonjsko Jezero “zaustavlja dah”. Kompleks Etno Sela čini centralna zgrada – Kruna, 5 bungalova, Etno Wellness i bazen.
Etno Wellness je jedinstven po svojim visokim standardima i projektantskom umeću. Čine ga ruska banja, finska sauna, ledena pećina, tapidarijum, sobe za masažu i svetlosnu terapiju, vital bar. Posebnom toplom vezom Centar je spojen sa zimskim i letnjim bazenom.
Prateće sadržaje Etno sela upotpunjuju fontana, pekara, mesta za odmor i druženje, etno postavka, staze zdravlja, parking i heliodrom.
Etno Wellness površine 390 m2 čine: zatvoreni bazen, đakuzi, ruska banja, finska sauna, ledena pećina, tapidarijum, sobe za masažu i svetlosnu terapiju, vital bar.
Bungalovi površine 40m2 poseduju: dve dvokrevetne sobe, kamin, zajedničko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama i kamenim lavaboima, podno grejanje i radijatore. Sobe su odvojene hodnikom iz koga se izlazi na trem. Iz apartmana se pruža izvanredan pogled na Zlatarsko jezero i nepregledne šume.
Apartman Bele noći: Posebna celina u centralnom objektu, veličine 90 m2, za 4 osobe. Nalazi se na suprotnoj strani od svih sadržaja. Ima dve spavaće sobe (u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva odvojena ležaja), dnevni boravak, kupatilo sa đakuzijem i hidromasažnom kabinom.
Apartman Romantika: Veličine 48 m2, za dve osobe. Sadrži: spavaću sobu, dnevni boravak i kupatilo sa hidromasažnom kabinom. Ovaj apartman ima direktan pristup bazenu, sauni ili sobi za masaže.
Sve sobe i apartmani imaju TV, telefon i internet konekciju 24 h.

Znamenitosti: Zlatar, Uvačko jezero, Radoinjsko jezero, Zlatarsko jezero, Potpećko jezero, Manastir Milieševa, Manastir Dubnica

Manifestacije: Regata kanjonom Uvca, Sirijada, Hajka na vuka

Kontakt:
+381 33 674234
office@etnopoint.rs


Detalji ponude

  • Kupatila: 7

Karakteristike ponude

yesbazen
yeszasebna kupatila
yesWiFi
yesTV

Agent Notes

Do 7 godina gratis, od 7 do 12 - 50%

Dodaj u omiljene