Učitavanje mape logo
google-map-thumb

Zlatiborski katuni

Zlatibor bb, Srbija

OPIS

Domaćinstvo sadrži Katun, moderno opremljenu, autentičnu šestokrevetnu brvnaru i kuću sa dva apartmana, tri dvokrevetne i jednom trokrevetnom sobom. Kompletan smeštaj je kategorizovan i ocenjen najvećom ocenom od strane Turističke Organizacije Zlatibora! Gostima su na raspolaganju opremljene kuhinje, sala za ručavanje u kući, druženje i popodnevni odmor mogu se nastaviti na terasama ili u letnjikovcu uz besplatan pristup internetu i kablovskoj.

Imanje je okruženo prelepom prirodom, pogled se prostire ka vrhu Tornik i Ribničkom jezeru, koji su na dohvat ruke i do kojih se može doći rekreativno pešice ili biciklom. U blizini se nalazi nekoliko prirodnih izvora vode. Reka Crni Rzav protiče kroz imanje i svojim živopisnim tokom proseca stene i pravi virove i plićake u kojima živi veliki broj biljnih i životinjskih vrsta. Posebna atrakcija na imanju je Jurdov vir koji leti privlači veliki broj kupača i ljubitelja prirode.

Ljubitelji pecanja mogu prošetati do Ribničkog jezera ili pecati u Rzavu. Pobornicima lova na raspolaganju je lovište Čavlovac koje se graniči sa imanjem, kao i nadaleko poznata hajka na vukove koja se tradicionalno održava krajem februara. Zaljubljenicima u zimske sportove dostupan je savremeni ski centar Tornik. U neposrednoj blizini Tornika i Ribničkog jezera, kao i centra Zlatbora, na sredini puta, predstavlja odličnu destinaciju za svakog putnika namernika i čoveka koji uživa u prirodi i od nje traži mir i odmor!

Da bi se stiglo do Katuna mora se krenuti od centra Zlatibora magistralom ka Crnoj Gori i na drugom kilometru isključiti se desno ka Ribničkom jezeru i ski centru Tornik, od ovog isključenja ostaje jos 3 km vožnje do odredišta. Ukoliko se pešice krene od centra najkraćim putem Katuni su udaljeni svega 2 km.

Kontakt:
+381 64 6512096
Marijana Spasenić 064/3257 509
office@zlatiborskikatuni.com


Detalji ponude

Karakteristike ponude

yesdvorište
yesparking
yesrestoran
yesWiFi
yeskablovska

Dodaj u omiljene