Klikni za uvećanje mape
Učitavanje mape... logo
Filtriraj

TO Ljubovije raspisala nagradni konkurs

by simke
новембар 19, 2017
Category:   Vesti

Nagradni konkurs za turističku fotografiju

Turistička organizacija Ljubovije raspisala je nagradni konkurs koji traje do 15. decembra 2017. godine. TO Ljubovije raspisuje Konkurs za izbor najlepše turističke fotografije 2017. godine.

TO Ljubovije

Pozivamo vas da uzmete učešće na Konkursu sa vašim turističkim fotografijama koje mogu predstavljati pejzaž, kadar sa neke od manifestacija koje je organizovalla TO Ljubovije, turističke lokalitete sa područja opštine Ljubovija. Prikupljene fotografije biće iskorišćene u promotivne svrhe, za izradu razglednica, kataloga i publikacija. Jedan učesnik može učestvovati na Konkursu sa najviše pet fotografija. Fotografije se mogu poslati na e-mail: office@tolj.rs sa naznakom „Za Konkurs“ ili doneti lično u prostorije Turističke organizacije opštine Ljubovija.

Žiri za izbor najlepše fotografije čine fotografi – Boban Radovanović, Rade Jović, Mirko Mališić i jedan član Upravnog odbora TOLj-a Dragoljub Panović. Pobednik koji pošalje najlepšu fotografiju će dobiti prigodan poklon.

Izvor: TO Ljubovija

Ukoliko želite da Vaš odmor provedete u nekom od sela opštine Ljubovija, ponudu seoskih domačinstava možete pogledati na našem sajtu na strani SMEŠTAJ.