Klikni za uvećanje mape
Učitavanje mape... logo
Filtriraj

Zlatar na listi sve atraktivnijih mesta za odmor

by Ivana Sretenović
јануар 30, 2017
Category:   Vesti

Zlatar je sve atraktivnija turistička destinacija sa sve bogatijom ponudom za zimovanje, budući da pored smeštajnih kapaciteta ima i jednu od najatraktivnijih ski staza koja se završava u samoj Novoj Varoši.

„Na planini Zlatar imamo četiri kilometra uređenih skijaških staza opremljene sistemom za veštačko osnežavanje što je glavni od preduslova za uspešnu zimsku turističku sezonu. Zatvoren bazen u hotelu Panorama koji radi u toku cele sezone i dostupan je svim posetiocima planine Zlatar, ne samo gostima hotela“, rekla je direktorka Turističko sportskog centra „Zlatar“ Rosa Jakovljević.

Ona je dodala da je za sve ljubitelje avanturističkog duha na raspolaganju „Adrenalin park“ ispred hotela Panorama. Cene usluga za polupansion iznose od 2.600 do 3.800 dinara kada su u pitanju hoteli, a cene punog pansiona su 2.800 do 4.200 dinara. Što se tiče privatnog smeštaja, cene se kreću od 1.200 do 2.000 dinara po osobi. Direktor hotela „Zlatarski biseri“ Ivana Novaković, izjavila je da su gostima posebno interesantni specijaliteti ovog kraja, tradicionalno gostoprimstvo i zimski ambijent.

„Kreirali smo specijalne turističke aranžmane. Najviše interesovanja je za porodično zimovanje, ali i za Dan zaljubljenih i 8. mart. Našim gostima su u ponudi jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani, đakuzi, bazen, konferencijska sala, kao i specijaliteti ovog kraja“, rekla je Novaković.

Izvor: TANJUG