Reset Password

click to enable zoom
Učitavanje mape
Nema rezultata pretrage
povećaj mapu
Pretražite

1 EUR to 200 EUR

Napredna pretraga

1 EUR to 200 EUR

Your search results
11/04/2019

Etno restoran Čeković – Koštunići

Etno restoran Čeković jedinstven je po autentičnom ambijentu enterijera – toplota drveta i mnoštvo detalja čine ga izuzetnim a tradicionalno prepoznatljivim. Uživaćete u starim jelima srpske kuhinje, poput kupusa iz zemljanog lonca, proje, gibanice, kačamak. Tu su litrići, čokanjčići, čuture, zemljani čančići za kiselo mleko – ambijent koji ima ukus i miris minulih vremena.

Smešten u okviru turističko rekreativnog centra Momčilo Čeković, gostima restorana pružaju se neograničene mogućnosti za aktivno provođenje vremena. Pregrađivanjem reke Čemernice, napravljeno je veštačko jezero, idelano kupalište za sve goste. Jezero je okruženo cerovom šumom, osunčano sa svih strana. Duboko je 1,90 m a široko 30 m. Deca i ljubitelji sporta na obali jezera imaju odbojkaške i fudbalske terene. Tu su i prodavnice grnčarije i rukotvorina u kojima pasionirani etno sakupljači mogu da dopune svoje kolekcije ili da ponesu prijateljima „uspomene sa letovanja“.

Uz samo jezero, koje je podzidano kamenom, nalazi se restoran KUĆA SRPSKIH DOMAĆINA sa 150 mesta i otvorenom terasom od 80 mesta. Restoran pruža veliku ponudu specijaliteta ispod sača, kao i specijaliteta od ribe, a u zimskom periodu i uživanje pored kamina.
Umesto da nabrajamo savetujemo vam da dođete i doživite!

Kontakt:
+381 32 763066
+381 63 574664

Kategorija: Restorani
Podeli