Reset Password

Your search results

Uvodne napomene

Dobrodošli na veb-sajt seoskiturizam.eu, na koji se odnosi ova Politika privatnosti. Molimo vas da je pažljivo pročitate, s obzirom na to da vaš dalji pristup sadržajima na ovom veb-sajtu podrazumeva da je prihvatate u celosti i bez ograničenja.

Veb-sajtom www.seoskiturizam.eu (u daljem tekstu: seoskiturizam.eu/veb-sajt/mi/nama/naš/nas) upravlja privredni subjekt Studio Pletisanak.

Naš veb-sajt čuva privatnost svojih posetilaca i štiti vaše lične podatke. Njegove stranice su dizajnirane u skladu sa domaćim i međunarodnim zakonskim propisima po pitanju zaštite podataka i privatnosti korisnika: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (Republika Srbija, 2018) i Opšta uredba o zaštiti podataka o ličnosti – GDPR (Parlament i Savet EU).

Informacije koje prikupljamo i obrađujemo

Budući da naš server registruje imena domena a ne email adrese posetilaca, ovaj veb-sajt možete posetiti bez davanja bilo kakvih ličnih informacija o sebi.

Na pojedinim stranicama ovog veb-sajta možemo zatražiti određene podatke o vama kako bismo vam pružili potrebnu uslugu, prosledili informacije od vašeg interesa ili omogućili ostvarivanje određenih prava u skladu s vašim zahtevima. Ti podaci mogu uključivati vaše ime i prezime, email adresu, brojeve telefona, poštansku adresu, kao i ostale informacije koje se odnose na opis vaših potreba ili zahteva.

Prilikom ostvarivanja kontakta putem email poruka, telefona ili kontakt-forme, pomenuti lični podaci će biti prikupljeni isključivo uz vašu saglasnost i u gorenavedene svrhe.

Upotreba prikupljenih informacija

Informacije o imenima domena prevashodno koristitimo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja i način korišćenja našeg veb-sajta, u cilju unapređenja njegovih funkcionalnosti, sadržaja i ukupnog korisničkog iskustva.

Lične podatke koje nam obezbedite/dostavite koristićemo isključivo za pružanje i poboljšanje kvaliteta naših usluga ili proizvoda, za odgovore na vaša pitanja i dostavljanje obaveštenja, kao i da bismo vam omogućili da koristite interaktivne funkcije na ovom veb-sajtu.

Na sopstveni zahtev, od nas u elektronskoj formi možete dobiti sve podatke o vama koje imamo sačuvane do tog trenutka. Takođe, možete zatražiti da ažurirate pojedine lične podatke, ukoliko je u međuvremenu došlo do njihove promene.

Podaci koje smo prikupili od vas mogu u bilo kom trenutku biti izbrisani na vaš zahtev.

Otkrivanje vaših informacija

Informacije koje ste nam poverili nalaze se na našem serveru. Mogu im pristupiti:

  • naši zaposleni
  • podugovarači ili treća lica koja angažujemo kao podršku u pružanju usluga
  • naši pravni sledbenici
  • Internet pretraživači i platforme koje angažujemo da u naše ime obrađuju podatke u svrhe za koje ste nam vi dali odobrenje
  • pojedini državni organi na osnovu sudskog naloga.

Naš veb-sajt sadrži linkove ka drugim veb-sajtovima koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti. Pristupom drugim veb-sajtovima  njihovi operateri od vas mogu tražiti informacije koje koriste u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti.

Maloletni korisnici

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Upotreba kolačića (cookies)

Poput većine veb-sajtova na Internetu, naši veb-sajt koristi takozvane kolačiće – male datoteke koje Internet pretraživač čuva na vašem računaru. Njihova svrha je da se identifikujete na veb-sajtovima prilikom budućih poseta.

Omogućavamo vam da podesite pretraživač da odbije sve ili samo pojedine kolačiće, odnosno da vas upozori kada se kolačići šalju. Mi ih prvenstveno koristimo kako bismo vam omogućili bolji kvalitet interakcije sa našim veb-sajtom. Takođe,  kolačići služe za potrebe statističkih analiza u cilju poboljšanja korisničkog iskustva i optimizovanja oglašavanja na Internetu (targetiranje). Ako ne podesite podešavanja pretraživača tako da ne prihvatate kolačiće, naš sistem će ih postavljati prilikom posete ovom veb-sajtu.

Izmene Politike privatnosti

Ova Politika privatnosti ažurirana je 30. aprila 2020. godine.

Nastojimo da naša Politika privatnosti skladu sa izmenama i dopunama u zakonskim propisima, kao i eventualnim promenama u našem poslovanju. Zadržavamo pravo izmene ove Politike privatnosti bez prethodne najave ili obaveštavanja naših klijenata i korisnika. Iz tog razloga, preporučujemo da prilikom sledećih poseta našem veb-sajtu proverite da li je došlo do određenih promena na ovoj stranici.