Reset Password

click to enable zoom
Učitavanje mape
Nema rezultata pretrage
povećaj mapu
Pretražite

1 EUR to 200 EUR

Napredna pretraga

1 EUR to 200 EUR

Your search results
11/04/2019

Restoran Pećinar – Ljubiš

Uzdignuto na 840 metara nadmorske visine, okruženo prelepim četinarima, nalazi se Ljubiš. Jedno od najlepših sela Zlatibora, opevano je i opisano u pesmama jednog od najčuvenijih izdanaka ovog sela, gospodina Ljubivoja Ršumovića. U samom centru Ljubiša nalazi se još jedna lepota građena rukom, a prijemčiva ljudskom oku i ljudskom srcu, restoran Pećinar. Ulaskom u restoran imate osećaj kao da ste postali deo nekog nestvarnog sveta. Vanvremenskom lepotom odiše svaki komad nameštaja, svaka slika koja krasi zidove i čuva uspomene na pretke, začetnike porodične loze i posla kojim se porodica i danas bavi.

Tradicija gostoprimstva

Šest generacija Pećinara uspešno se bavi ugostiteljstvom. Tradicija u ovom slučaju garantuje potpuno zadovoljstvo gosta i želju da se ponovo vrati i uživa u nestvarno lepom ambijentu i nekom od tradicionalnih jela iz ponude restorana. Vruća proja, od brašna sa vodenice potočare, nasjkvalitetniji zlatiborski sir i kajmak, ramštek i pršuta, podgrvaju uspomenu na boravak u ovom restoranu. Iz svog bogatog menija, domaćini preporučuju teletinu i jagnjetinu ispod sača. Neizostavno probajte i file od pastrmke koja se sa posebnom pažnjom gaji u ribnjaku iza restorana. Ni sladokusci nisu zaboravljeni, mada će im biti teško da se opredele između tufahija, baklave i princes krofni.

Pored šarenolike i preukusne gastronomske ponude i prelepe okoline, ono bez čega ova slika ponude ne bi bila potpuna je ogromna i duševna ljubaznost domaćina. Već na ulasku u restoran, dočekaće Vas nasmejano i vedro lice domaćina. Spreman je da ispuni svaku Vašu želju, zahtev ili molbu. I zaposleni u restoranu biće vam na usluzi. Šta god poželite, čak i ako vam deluje nestvarno, biće vam ispunjeno sa vekim zadovoljstvom. Po rečima domaćina u planu je izgradnja modernih soba za smeštaj gostiju. Zatim je namera da se prikaže i etno postvaka ručnih radova, starih alata i rekvizita iz ovog kraja. Ovo morate videti, da biste doživeli ovo mesto na pravi način i u pravom svetlu, a neka vam naša priča bude dobar razlog za to.

Kontakt:
+381 31 3801170

Kategorija: Restorani
Podeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.